+45 40 30 05 07

Førende produkter til bygge- og anlægsbranchen

Nyheder

TonTec ApS forhandler Sorter- & nedrivningsgrabbe fra Svenske Intermercato.
Intermercato er en svensk familievirksomhed, som producerer et af verdens mest alsidige udvalg af sorter- og nedrivningsgrabbe samt løfteudstyr til bygge-, anlæg- og skovbranchen.
Intermercato har mere end 20 års erfaring og fremstiller produkter til eksport til mere end 30 lande, fordelt på 5 kontinenter.

Intermercato vil føre an i den tekniske udvikling og udvikle nye produkter fra bunden, i et meget tæt sammenspil med deres kunder og leverandører.
De har fokus på konstant forbedring af deres produkter, optimale løsninger baseret på givne krav – og i samråd med kunden, hurtig service og at bidrage til en bæredygtig udvikling, både med deres produkter og forretning.

 

TonTec ApS forhandler kædesave fra østrigske PRINZ Kettensägetechnik til fugtstop/murværksdræning. Prinz er en førende virksomhed indenfor kædesavs teknologi, siden 1947 har PRINZ udviklet og produceret save, tilbehør og sliddele til professionelt brug.
Som den eneste totalleverandør indenfor branchen, anerkender PRINZ kundernes behov, samt garanterer individueller løsninger til alle områder indenfor motorsavs teknologi.

Maskiner og tilbehør produceret af PRINZ sælges med succes i hele verdenen.

 
 
Husk, du kan tilmelde dig vores nyhedsmail her! Tilmeld dig nyhedsmail!