MDR Borerig 2 – 3.5 ton

MDR Borerig 2 – 3.5 ton

Mini borerig MDR er kompakt og dansk produceret. Monteret med den kraftige hydrauliske boremotor fra TT. Boreriggen er særlig egnet til maskiner i klassen 2 – 3,5 tons, til boring af forankringshuller, sprænghuller i fjeld og beton.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Model MDR 1600 MDR 2400
Tårnlængde [mm] 2370 3150
Slædevandring [boredybde] 1600 2400
Vægt [kg] 190 215
Maskinvægt [t] 2 – 3,5 2 – 3,5
Vinkling [frem/tilbage – minigraver] 180 180
Vinkling [side/side] 20 20
Regulering af boretryk [trådløs] Std. Std.
Varenummer  104020 103020

Egenskaber:

– N/A

Anvendelsesområder:

– N/A

TonTec præsenterer med stolthed MDR Borerig 2 – 3.5 ton – et kompakt mesterværk i dansk produktion. Denne mini-borerig er din nøgle til at opnå både kraft og præcision på maskiner i klassen 2 til 3.5 tons. Uanset om du skal bore forankringshuller eller sprænghuller i fjeld og beton, er MDR Boreriggen klar til opgaven.

Dansk Kvalitet og Håndværk:

MDR Boreriggen er dansk produceret og bygget til at håndtere udfordrende opgaver. Den er udstyret med en kraftig hydraulisk boremotor fra TT, der sikrer, at den leverer pålidelig ydelse hver gang.

Kompakt og Alligevel Kraftfuld:

Selvom MDR Boreriggen er kompakt, skal du ikke lade dig narre. Den er konstrueret til at levere kraft og præcision i miniatureform. Uanset opgavens kompleksitet og krav er denne borerig klar til at tackle den.

Forankringshuller og Sprænghuller:

Den er særlig egnet til boring af forankringshuller og sprænghuller i fjeld og beton. Uanset om du arbejder på byggepladsen eller i anlægsbranchen, vil denne borerig hjælpe dig med at få opgaven gjort hurtigt og effektivt.

Investér i MDR Borerig 2 – 3.5 ton fra TonTec’s webshop i dag, og oplev selv, hvordan den kan forvandle din boring til en leg. Lad ikke dens kompakte størrelse narre dig – den er klar til at yde stort.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.